Louis De Waele

Telefoon

+32 2 422 08 11

E-mail

[email protected]

Hoofdkantoor

Terhulpsesteenweg 185 - 1170 Watermaal-Bosvoorde

Bedrijf

Louis De Waele Construction

BTW

BE 0405 829 588

ISO-certificaten

ISO 9001 - 14001 - 45001

Louis De Waele
Duurzaamheid

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Duurzaamheid is niet langer zomaar een optie

Duurzaamheid is geen loos woord. Het is in overeenstemming met de geschiedenis. Wij kunnen niet langer voorzien in de behoeften van de huidige generaties zonder de behoeften van de toekomstige generaties veilig te stellen. Duurzaamheid staat dan ook centraal in onze bedrijfsbenadering en –strategie.

Het heeft betrekking op onze sociale, ecologische en economische verantwoordelijkheid. Het wordt uitgevoerd door middel van concrete acties en projecten. Op die manier dragen wij bij tot een wereld die iedereen een leefbare toekomst en een betere levenskwaliteit biedt.

Een drievoudig engagement voor de toekomst

Toegewijd aan gezondheid, veiligheid en welzijn

Wij maken van de gezondheid en veiligheid van onze werknemers een topprioriteit. Wij streven naar nul ongevallen. Bovendien garanderen wij al onze medewerkers dezelfde kansen op integratie en ontwikkeling, ongeacht hun profiel. Tenslotte zorgen wij ervoor dat zij kunnen rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een professionele omgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen in een klimaat van vertrouwen en wederzijds respect.

Geëngageerd voor het behoud van het milieu

Elk project, elke werf is een kans om gebouwen voor de toekomst te bouwen. Onze teams werken dagelijks samen met onze klanten en partners om ambitieuze oplossingen op het gebied van duurzaamheid te bedenken en uit te voeren. Onze eigen vastgoedontwikkelingsprogramma's zijn geïnspireerd op de beste praktijken op dit gebied. Wij zetten ons ook in om onze koolstofvoetafdruk te verkleinen en onze leveranciers bij deze transitie te ondersteunen.

Toegewijd aan gezonde en duurzame bedrijfsprestaties

Wij bevorderen de ontwikkeling van win-winzakenrelaties met zowel onze klanten als leveranciers, die een garantie vormen voor economische prestaties. Wij streven naar het genereren van toegevoegde waarde op lange termijn om onze activiteiten in stand te houden. Onze economische prestaties staan ten dienste van onze strategische ambities en stellen ons in staat de ontwikkeling van ambitieus duurzaam beleid te maximaliseren.

"De grootste bedreiging voor onze planeet is dat we allemaal, elk op ons eigen niveau, denken dat iemand anders haar wel zal redden. Bij Louis De Waele zijn we ons ten volle bewust van de uitdagingen van duurzaamheid en stellen we het centraal in onze evolutie."

Martin Billiet
Administratief en Financieel Directeur